al contingut a la navegació Informació de contacte

Projecte Educatiu

” L’Escoleta ” de Bellpuig, població rural de la comarca de l’ Urgell, és un edifici de planta baixa, amb dos grans patis i un espai dedicat a l’ hort. Consta de 4 aules amb sortida directa a la zona d’esbarjo, una aula de psicomotricitat, una aula polivalent i una cuina.

L’Escola Bressol Municipal de Bellpuig imparteix el primer cicle d’educació infantil, adreçat a nens i nenes d’ edats compreses entre els quatre mesos (16 setmanes) i els tres anys. 

Cuidem les necessitats dels nens i nenes en un ambient càlid i agradable, el més semblant a una llar.  

 Anem cap a una educació Holística, activa i respectuosa unint diferents pedagogies i referents ( Waldorf, Emmi Pikler, Rebeca Wild,Bernard Aucouturier...)  

 

L'equip ens mostrem obertes, disponibles i actives per anar teixint una relació de confiança que facilitarà i donarà coherència i continuïtat a l'acompanyament. La implicació i presència de les famílies en el projecte és una bona manera que els infants percebin el contacte i la complicitat dels adults que tenim cura d'ells/es.  

 

Hem fet uns canvis en l'adaptació perquè així les famílies puguin acompanyar al nen/a d'una manera respectuosa, al seu ritme i el temps que sigui necessari per sentir-se segurs i amb confiança. 

 

Tenim cura de les necessitats vitals de cada infant i els seus processos individuals perquè puguin créixer en equilibri i benestar. Sabem que els infants aprenen a través del joc i l'experimentació a partir de l'assaig i l'error, mentre prenen consciència de les pròpies possibilitats i límits.