al contingut a la navegació Informació de contacte

Roger Azcona

Estudia el Grau Professional a Cervera amb Xavier Puertas. És primer contrabaix de diverses orquestres joves com L’OEMUC, JONC, OJIPC i toca també amb la Gustav Mahler Jugendorchester.

Rep lliçons de molts contrabaixistes com: Ferran Sala, Toni García, Diego Zecharíes, Thierry Barbé, Thomas Martin, Duncan McTier, Ernst Weissensteiner, Barry Green, Martin Heinze... Cursa els estudis de Pedagogia de l’instrument a l’ESMuC amb els professors Jonathan Camps (contrabaix), Andrew Ackerman (Violone) i Pep Cucurella i Ignasi Zamora (baix elèctric). El 2011 finalitza un Màster en contrabaix amb Botond Kostyák i Herbert Mayr al Konservatorium Wien Privatuniversität.

Del 2016 al 2019 realitza estudis de baix elèctric, harmonia jazz, combo i Big Band al Conservatori d’Igualada amb Josep Buch, Txema Riera, Guim Garcia i Publio Delgado. Des del 2004 realitza professionalment concerts, espectacles i gravacions amb nombroses orquestres simfòniques, de cambra, de música antiga com: Lleidart Ensemble, Simfònica del Vallès, Camera Musicae, OC de Cervera, OBC, Sinfónica de Galicia, Simf. del Gran Teatre del Liceu, OC de Granollers, Julià Carbonell, Terrassa 48, ONCA, Helsinki Baroque Orchestra, Barroca Catalana, Músicos de su Alteza, Forma Antiqua, Vespres d’Arnadí, Tibau, Natiu, The Vintage Clock...

Exerceix com a professor des del 2007 i el 2016 participa com a professor del Curs Internacional de Música de Cervera. Actualment és professor de contrabaix al Conservatori de Barcelona i de contrabaix i baix elèctric a les escoles de música de Tàrrega i Bellpuig.

DSC_1947 copia.jpeg