al contingut a la navegació Informació de contacte

Montserrat Isanta

De Solsona, rep el premi d'honor de flauta travessera al conservatori de Cervera. Obté el grau superior de cant líric al conservatori superior del Liceu i cursa el Màster de Música Antiga a l’ESMUC. Ha après de Dolors Aldea, Marta Almajano i Raquel Andueza. Ha format part del Cor Jove Nacional de Catalunya (CJNC) en cinc edicions. 

Actualment impulsa projectes propis: amb l'ensemble Pretérito Imperfecto, ha participat al Laus Polyphoniae a Antwerp a través de l'International Young Artist's Presentation. Forma duo amb Jon Wasserman, amb qui interpreten tonos humanos, poesia del Segle d'Or i melodies del Renaixement ibèric. Conjuntament guanyen les beques La Llavor (La Mare Cultural), la beca Promesa i el Premio Aplauso (Generación SMADE). Darrerament ha encetat el projecte Potser Demà conjuntament amb Eduard Gener, amb qui reviuen el swing dels seixantes catalans. 

Entusiasmada per la gestualitat i la retòrica, ha investigat i estudiat aquests camps pel seu compte, donant-li un altre punt de vista del cant i del discurs. 

No s’allunya mai del llapis i el pinzell i dibuixa tant com pot. Autodidacta i curiosa de mena, ha il·lustrat el conte El Gran dia dels Capgrossos sota els versos d’Alba Granell. 

La trobareu a l’EMM Bellpuig i a l’Àtic Taller musical de Solsona transmetent la seva passió per la flauta i el cant.

Montserrat Isanta.jpeg