al contingut a la navegació Informació de contacte

Míriam Cortada

Estudia el grau professional de música al Conservatori Municipal de Música de Cervera amb la flauta travessera com a instrument principal. Cursa el Grau de Pedagogia Musical en menció de l’instrument a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on compagina els seus estudis de música clàssica i contemporània amb classes d’harmonia, de flauta i de cant jazz. Actualment està estudiant un màster de Psicopedagogia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i rep classes de cant modern i jazz. 

Complementa la seva formació amb diversos cursos, alguns són:  Curs Kódaly, impartit per Maria Ördög i Janós Arany a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC, 2021), el curs de docència musical online: eines i recursos (Nivell Aprofundiment) de la Diputació de Barcelona (2021), el Monogràfic - DIDÀCTICA del llenguatge en la metodologia Jaques-Dalcroze a l’Escola Joan Llongueres (Barcelona, 2021) i el curs sobre Inclusió educativa i trastorns d'aprenentatge, organitzat per l'Associació SomDocents (2022). 

Actualment forma part de diferents projectes, és: cofundadora, cantant i flautista del grup musical Mi&Me, cofundadora, cantant i flautista del Trio Elisi, flautista de la Jove Orquestra de Ponent, flautista i picolista de la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida, flautista del projecte Atentiponenti i membre de la companyia Alea Teatre. 

Imparteix les matèries de:  Sensibilització Musical, Cant Coral, Llenguatge Musical, Flauta Travessera, Conjunt Orff i ensemble a l’Escola Municipal de Música de Bellpuig, Linyola i l’Orfeó (Lleida).  

Article: https://sonograma.org/2020/10/del-solfeig-al-llenguatge-musical/ 

IMG-9469.JPG