al contingut a la navegació Informació de contacte

Marc Casanovas

Inicia els estudis de guitarra al Conservatori Municipal de Lleida als 7 anys. Allí estudia el Grau Professional de Guitarra Clàssica amb els professors: Raquel Benito i Carles Herraiz. Durant aquesta etapa també rep masterclass a càrrec dels mestres: Carles Trepat i Rafael Bonavita. En aquest centre forma part del cor i la Big Band del conservatori, a més de formar-se en teoria, harmonia i composició.

Als 18 anys comença a estudiar guitarra elèctrica amb el professor Abel Serra; teoria, història i arranjaments del jazz i la música moderna amb Pere Guixé.

L’any 2017 ingressa a l’Escola Superior de Música de Catalunya, cursant el títol superior de música, en l’especialitat de pedagogia de l’instrument guitarra de la música moderna. Allí rep classes de Jesús Prieto, Ignasi Terraza, Ferran Badal, Ruben Bes, Ignasi Gómez, Ignasi Zamora, David Xirgu, Horacio Fumero, Pep o’Callaghan, Luis Garcia, Javier Duque, Joan Sanmartí, Pep Cucurella, Arecio Smith, Raimon Avila, entre d’altres. Al 2022 rep un curs de técnica vocal a Voicegarden a càrreg d’Alex Dee. Actualment estudiant improvisació de jazz i música moderna l’escola Cromàtic de Llibert Fortuny.

Co-fundador del col·ectiu artístic 4+1. Projecte que després esdevé el seu Treball de final de Grau. Ha treballat en diversos projectes artístics com a guitarrista: Mig Quart de Segle, La Capital, Joc de Sexes, Tony Weaver, Víctor Arbelo, MCProject, Horabaixa. Actualment en actiu amb: Crisbru, Simon Taibi, StereoStarBand i Juicy.

Experiència docent en l’àmbit particular, a l’escola de música Urgell, a l’escola AULES de Barcelona i a l’Orfeó Lleidatà. Actualment professor a l’EMMB (Escola Municipal de Música de Bellpuig) i a l’EMCA (Escola de Música Creu Alta)

160521_DSC0183.jpg