al contingut a la navegació Informació de contacte

Jordi Armengol

Inicia els estudis de viola al Conservatori de Cervera. Obté el Títol Superior d’aquest instrument amb el professor Paul Cortese i posteriorment estudia viola barroca amb Emilio Moreno. Va ser membre de la Jove Orquestra Simfònica de Catalunya i de l’Orquestra de Cambra de Cervera. Actualment toca a l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida. 

En el camp de la música antiga, forma part de l’Orquestra Barroca Catalana, col·laborant amb altres grups (Vespres d’Arnadí, Bach Collegium Barcelona, Pyrenaeus Ensemble...) i en nombrosos projectes de música de cambra. 

És membre del Quartet Teixidor, grup resident a l’Auditori Enric Granados de Lleida des de la temporada 2013-2014, amb el qual ha enregistrat per Catalunya Música i per les discogràfiques La Mà de Guido i Columna Música.  

En l’àmbit de la pedagogia, és professor d’instrument, música de cambra i orquestra al Conservatori Professional de Música de Cervera i a l’Escola de Música de Bellpuig. Paral·lelament, és llicenciat en Història i Ciències de la Música i Màster en Musicologia Històrica per la Universitat de la Rioja. 

Actualment és director artístic del Festival de Pasqua de Cervera

Jordi Armengol 1.jpg