al contingut a la navegació Informació de contacte

Joan Carles Pérez

Va iniciar els seus estudis a al Conservatori i escola de música de Reus. Va cursar el títol superior de música en l’especialitat d’interpretació al Conservatori Superior del Liceu amb el professor Manel Porta. L’any 2023 finalitza els seus estudis del Máster en Pedagogía Instrumental a la Universitat Alfonso X el Sabio (UAX).

En relació amb la interpretació del violí ha realitzat diversos cursos internacionals com els de Cervera, Tarragona, Torrelodones, Pontedeume. Àgora Portals i d’Orihuela. En el camp de la pedagogia ha assistit al I congrés d’ESTA (European String Teachers Association) España, curs d’Estiu de Pedagogía Instrumental, diversos cursos de formació amb el prestigiós violinista i pedagog Claudio Forcada, curs amb Laura Carr “Stringosaurus-From Play to Proficiency: Early Childhood String Teaching and Developmental Understanding”, amb Israel Fausto “Gradus ad parnassum (Aspectes fonamentals i holístics de la pedagogia dels instruments de corda fregada)”, i amb Nico Bay “Per què l’instrument no es toca només amb els dits: recursos didàctics per l’ensenyament dels instruments de corda”.

Ha participat en diverses orquestres com Jove Orquestra de la Diputació de Tarragona, Conjunt Orquestral Simfònic, OrquestArt, Orquestra Terres de Marca, Simfonova, Inquietudine, Orquestra Simfònica de Calella, la Jove Orquestra Intercomarcal, Germinans, Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, Jove Orquestra de Ponent i l’Orquestra Julià Carbonell.

Actualment és professor de violí a l’escola de música l’Intèrpret i a l’Escola Municipal de Música de Bellpuig.

IMG_3289.JPG