al contingut a la navegació Informació de contacte

Imma Bòria

El meu interès laboral es centra des de sempre en lensenyament i estudi de la música. Als 15 anys i per iniciativa pròpia, vaig dirigir un grup infantil de flautes dolces. Ells i elles es van anar fent grans i es va formar el grup de Flautes de Bellpuig, fent actuacions en diferents indrets de les comarques. Alguns daquests/es alumnes van voler formar-se en làmbit destudi musical treballant lapartat de llenguatge i piano, per poder examinar-se al Conservatori de Música de Lleida.

Em fa il·lusió que ara puguem retrobar-nos com a companys/es professors descola. He treballat en diferents ocasions als Serveis Territorials de Joventut de la Generalitat de Catalunya, en la preparació i participació en camps de treball, i per altra banda en cursets de música intensius destiu per a infants en diferents pobles de les rodalies.

En altres àmbits de la cultura magrada explorar els terrenys de teatre, clown, dansa...Continuo ampliant els meus coneixements i daquesta manera poder aplicar-los als i les alumnes.

Imma boria.jpg