al contingut a la navegació Informació de contacte

Aleydis Serra

Aleydis Serra Rovira, inicia els seus estudis musicals en les especialitats de piano i de percussió a l’Escola Municipal de Música de Cervera. Continua els estudis al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, allà és on obté el TítolSuperior de Percussió.

També està en possessió del certificat d’assistència i aprofitament al curs de llengua catalana del nivel C i el Certificat d’Aptitud Pedagògica en l’especialitat de Música. Al llarg de la seva trajectòria musical complementa la seva formació amb molts cursos dins de la vessant de la percussió i música en general. Juntament amb altres més teòrics enfocats als ensenyaments musicals de Règim Especial.

Pel que fa a l’experiencia musical coma interpret al llarg dels anys ha col·laborat i estat membre en agrupacions com: Percussions de Barcelona, Quartet de percussió, Tabal (octet de percussió), Orquestra Julià Carbonell de les terres de Lleida, entre moltes altres.

Des de sempre ha treballat com a professora de Percussió en l’EMM de Bellpuig i en l’EMM i Conservatori de Cervera. També és la directora i professora de l’EMM de Sant Guim de Freixenet.

IMG20220130124446.jpg