al contingut a la navegació Informació de contacte

Tornen les activitats obertes a l'Escola Municipal de Música

A partir d'aquest més de gener, l'escola enceta diversos tallers, activitats i xerrades que es desenvoluparan al llarg del curs.

DILLUNS 02 GENER 2023

Durant el mes de gener, donem tret de sortida a les diverses activitats obertes a tot el públic que s'ofereixen des de l'Escola Municipal de Música.

La primera cita serà el dia 14 de gener a les 10:00 a l'auditori de l'EMMB. Torna el Viatge de la mona Bufona, un taller-espectacle dirigit a nadons de 0 a 3 i les seves famílies. L'activitat anirà a càrrec de la Míriam Cortada i la Montserrat Isanta. Dividit en dues sessions, la primera el 14 de gener i la segona el 25 de febrer, podreu gaudir de noves cançons i activitats amb els més menuts. Informarem properament de l'obertura d'inscripcions.

La segona activitat és una audició acompanyada de la reconeguda obra Les quatre estacions de Vivaldi. Serà el dia 21 de gener a les 11:00 a la Llotja de Bellpuig. De la mà del Jordi Armengol, podreu descobrir els secrets que amaga aquesta obra així com altres curiositats sobre el seu compositor i el seu context.

Us hi esperem!