al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Escola de Música tanca el trimestre amb molta música

Les darreres setmanes han estat farcides d'activitats musicals obertes al públic

DIMECRES 20 DESEMBRE 2023

Els dies previs a les vacances de Nadal són jornades carregades de música. Des del dia 5 i fins el dia 20 de desembre s'han celebrat diverses audicions obertes a tot el públic, on l'alumnat ha pogut posar en pràctica tot allò que aprèn i fer-ho en un entorn ben diferent: un públic familiar, l'auditori de l'escola i tota l'escena per a ells.

Com cada any, hem celebrat el concert de Nadal. Va ser el dia 16 de desembre a 2/4 de 12 del migdia. Enguany, va ser d'una sola sessió i va agrupar tot l'alumnat que participa en les diverses formacions de l'escola, ja siguin conjunts instrumentals, corals, l'orquestra o el combo. La remuneració de les entrades d'aquest acte anava destinada, íntegrament, a la Marató de 3cat. La xifra recaptada ha estat de 439€. Volem agraïr a tothom la seva col·laboració!

Aquest curs hem tingut una nova cita musical. El projecte comunitari dels ukeleles a l'escola Valeri Serra ha sortit el carrer. En motiu de la cantada de nadales que el centre educatiu ha ofert a la plaça Ramon Folch durant els matins de la penúltima setmana lectiva. L'alumnat de tercer curs ha aprofitat per sortir a cantar les nadales amb els ukeleles. Ha estat una experiència molt grata per a tothom!

Per cloure la setmana, aquest dimecres un dels conjunts instrumentals de l'escola posarà música a la torronada organitzada per l'associació La joia d'envellir.

Tan sols ens resta desitjar-vos unes Bones Festes! Ens retrobem el 2024 amb més música i més activitats!