al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Escola de Música posa música als actes de Bellpuig

Els darrers mesos, alumnat del centre ha participat en actes culturals com la presentació de l'Aula d'extensió universitària i el Mèrit musical de l'any.

DIMECRES 30 NOVEMBRE 2022

Aquest curs hem tingut el plaer de tornar a participar en actes culturals celebrats a la nostra vila. Per segon any consecutiu hem posat música a la presentació del nou curs de l'Aula d'extenció universitària. Enguany els alumnes Gerard Forn, violoncel·lista, i Núria Niubò, pianista han estat els participants actius d'aquest acte interpretant Romberg i Chopin, respectivament.

Darrerament, els alumnes del Cor Mitjans (FB2) han cantat a l'entrega del Mèrit musical de l'any 2022. Dirigits per Míriam Cortada i acompanyats per Jordi Pellicer, han interpretat Estic Contenta de Marta Canellas i Any time you need a Calypso de Holdstock. L'alumnat ha tingut el gust de poder gaudir també de les altres actuacions d'entitats musicals de Bellpuig: l'Orfeó Joventut i la Banda Municipal. El guardó ha reconegut la tasca i la trajectòria de l'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida.