al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Escola Municipal de Música de Bellpuig obre el període de preinscripcions per al curs 2023-2024

DILLUNS 15 MAIG 2023

Des d'avui dia 15 i fins el 28 de maig, ambdós inclosos, queda obert el període de preinscripcions al centre. Si ja ets alumne de l'escola, tan sols hauran de reservar plaça per al proper curs. En canvi els nous usuaris hauran de realitzar la preinscripció. Podreu realitzar totes dues tasques a través d'aquest enllaç.

Des del curs passat, l'escola compta amb una oferta educativa renovada i variada per tal que l'usuari pugui escollir l'itinerari que més s'ajusti a les seves necessitats. L'oferta educativa es distribueix amb quatre grans blocs, que inclouen diferents graus d’intensitat i dedicació per part de l’alumnat, des de la presa de contacte i la formació bàsica, fins a la possibilitat de fer música a la carta o preparar a l’alumnat per a la professionalització. Aquesta oferta posa en el centre la participació de tot l’alumnat en conjunts instrumentals diversos, així com una organització acadèmica amb programes i activitats obertes a la ciutadania que han de contribuir al retorn social d’aquest servei públic.

Podreu consultar tota l'oferta a través de la pestanya Documents d'interès d'aquesta mateixa web. Si teniu dubtes, no dubteu en escriure'ns a emmbsecretaria@bellpuig.cat o bé trucar al 973 337 046.

Properament us informarem d'alguna novetat que tenim preparada.

I tu, ja saps quina és l'opció que més se t'escau?