al contingut a la navegació Informació de contacte

L'escola Valeri Serra encara un final de curs carregat d'activitats

Taller a l'escola Valeri Serra
Taller a l'escola Valeri Serra

DIJOUS 19 MAIG 2022

Aquesta primavera ha arribat plena d’activitats.  

El 24 d’Abril el conjunt de corda de nivell elemental va participar a una nova edició de Musicant l’Urgell dirigits pel Roger Azcona. Després de dos cursos sense poder-nos retrobar i fer música amb les altres escoles de l’Urgell, Tàrrega i Agramunt, aquest abril ens vam poder retrobar en un únic concert. 

Tornant de Setmana Santa vam encetar les activitats als centres educatius de Bellpuig, oferint diversos tallers. El professorat de l’EMMB va preparar diverses activitats adreçades a les diferents edats. L’alumnat de primer cicle de les escoles Valeri Serra i Vedruna va poder gaudir de la cantata del Follet Valent. Els alumnes de cicle superior van poder gaudir d’una presentació d’instruments i els alumnes de primer d’ESO de l’IES Bellpuig van endinsar-se en el món de la producció musical i les noves tecnologies. 

L’alumne de guitarra Martí Paba ha participat a la XVIII trobada de guitarres de Balaguer acompanyat del seu professor, Marc Casanovas. Allà va poder tocar al gran conjunt de guitarres format per alumnes de música de Tremp, Mollerussa, Ivars d’Urgell i Guissona i els conservatoris de Lleida i Cervera. 

Havent encetat el primer cicle de tallers i xerrades de l’escola, aquesta setmana ja hem acabat la primera de les activitats: El viatge de la mona Bufona. Un taller de música adreçat als nadons i a les seves famílies. Conduït per la Míriam Cortada i la Montserrat Isanta, els més menuts han tingut una primera experiència a través de l’escolta i l’experimentació. 

Les activitats no s’acaben aquí! Aquest dissabte 14 de Maig, el Marc Casanovas i l’Anna Torres faran un taller d’Improvisació per a tots els públics de 10 a 13. El dia 21 el Roger Azcona ens farà coneixedors els grans baixistes i contrabaixistes i el dia 28 el Jordi Armengol us acompanyarà en una audició guiada sobre les Quatre estacions de Vivaldi. Podeu consultar la programació a la web de l’escola. Finalment, el dia 4 de Juny celebrarem el concert de final de curs de l’escola. Serà a les 6 de la tarda al pati de l’escola. T’ho perdràs?