al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Escola de Música acollirà el Viatge de la Mona Bufona

Les properes sessions seran els dies 14 de gener i 25 de febrer

DIMARTS 03 GENER 2023

Després de la bona acollida del curs passat, enguany torna el taller-espectacle El viatge de la Mona Bufona amb noves cançons i activitats.

A càrrec de Míriam Cortada i Montserrat Isanta, el taller-espectacle està dirigit a nadons de 0 a 3 anys acompanyats de les seves famílies.

Enguany s'hi dedicaran dues sessions, la primera de les quals serà el 14 de gener i la segona el 25 de febrer, amdues a les 10 del matí a l'auditori de l'EMMB. El preu per ambdues sessions serà de 20€ i les inscripcions es faran a través de l'adreça de correu emmb@bellpuig.cat per rigurós ordre d'entrada.

La importància de la música en el desenvolupament cognitiu i emocional és clau per l’estimulació intel·lectual, auditiva, sensorial, del llenguatge i motriu. El viatge de la Mona Bufona es tracta d’un viatge multisensorial que utilitza la música com a mitjà per desenvolupar les capacitats del nadó en un ambient còmode i familiar.

A mode de petit xou-espectacle i amb el viatge com a fil conductor el nadó pot interactuar amb diversos instruments o elements, experimentar, escoltar, observar activament a través de l’audició i relacionar-se amb altres nadons. Tota la família gaudirà de música en viu en un entorn ric en espontaneïtat i creativitat.

Ens hi veurem?