al contingut a la navegació Informació de contacte

L'EMMB participa al Festival de Joves Músics Europeus a Luxemburg

Una alumna de l'escola de música ha estat seleccionada per participar al Festival de Joves Músics Europeus que es celebrarà a Luxemburg el mes de maig.

DILLUNS 14 MARÇ 2022

Aquest any l’EMM Bellpuig s'ha adherit a l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM). Formar part d’aquesta xarxa d’escoles permet al centre rebre assessorament, recursos de gestió, formacions per al professorat i la participació a diverses activitats tant per a l’alumnat com per al claustre, entre d’altres. El seu lema, “Una escola per a totes les edats, per a totes les músiques i per a totes les necessitats”, és un referent per a un nou model d’escola. 

L’European Music School Union ja fa més de 30 anys que organitza l’European Youth Music Festival aplegant joves músics de tot Europa. Enguany se celebrarà a Luxembourg del 26 al 28 de Maig i l’ACEM també en formarà part amb Cor Jove, una Cobla i una Jazz Band. Totes les agrupacions estan formades per músics de diverses escoles de música catalanes: Bellpuig també hi tindrà representació. La bellputxenca Paula Collado, alumna de cant i guitarra de l’escola, ha estat seleccionada per formar part del Cor Jove de l’ACEM. Desitgem que gaudeixi molt d’aquesta experiència. 

Una altra activitat propera serà la trobada de “Vents i Arquets de Ponent” del dia 26 de Març, organitzada per la zona de ponent de l’ACEM. Vint-i-dos alumnes de corda, vent i percussió del centre participaran a l’encontre que acabarà amb un concert al Mercat del Pla de Lleida a les 5 de la tarda. 

Document Actions