al contingut a la navegació Informació de contacte

L'EMMB participa a la trobada Vents i Arquets de Ponent a Lleida

El passat 23 de març 23 alumnes del centre van participar a la trobada de Vents i arquets de Ponent  a la ciutat de  Lleida. L’encontre, organitzat per la secció de Ponent de l’Associació Catalana d’Escoles de Música, va aglutinar uns 150  d’alumnes de la zona.

DIMECRES 06 ABRIL 2022

El passat 23 de març 23 alumnes del centre van participar a la trobada de Vents i arquets de Ponent  a la ciutat de  Lleida. L’encontre, organitzat per la secció de Ponent de l’Associació Catalana d’Escoles de Música, va aglutinar uns 150  d’alumnes de la zona. Després d’una jornada plena d’assajos, es va celebrar el concert final al Mercat del Pla de Lleida dirigits pel professorat de diverses escoles de música, entre els quals també la de Bellpuig. 

Però l’activitat no s’atura. El conjunt elemental de corda, dirigits per Roger Azcona, formarà part d’una nova edició de Musicant Urgell. El dia 24 d’Abril se celebrarà un únic concert a Verdú a les 12 del migdia a l’església amb la participació de les escoles de música de la comarca (Bellpuig, Tàrrega i Agramunt).

Document Actions