al contingut a la navegació Informació de contacte

Cicle de xerrades i tallers oberts a tots els públics

L’Escola Municipal de Música de Bellpuig presenta el primer Cicle de xerrades i tallers obert a tot el públic i ofert pel mateix professorat del centre. Els tallers es duran a terme a la mateixa escola de música mentre que les xerrades s’emplaçaran a La Llotja.

DIMECRES 06 ABRIL 2022

Enguany l’Escola Municipal de Música de Bellpuig presenta el primer Cicle de xerrades i tallers obert a tot el públic i ofert pel mateix professorat del centre. Els tallers es duran a terme a la mateixa escola de música mentre que les xerrades s’emplaçaran a La Llotja. 

Amb la intenció d’apropar la música a totes les edats s’oferirà un taller per a nadons, un taller d’improvisació i dues xerrades basades en audicions guiades i acompanyades. Per a les xerrades no caldrà prèvia inscripció, però sí per als tallers, que finalitzarà la setmana abans a través del correu emmbsecretaria@bellpuig.cat o bé el telèfon 973 33 70 46 (dies laborables de 5 a 7). 


image  

TALLER DE MÚSICA PER NADONS 

30 d’Abril i 7 de Maig -  Amb Míriam Cortada i Montserrat Isanta - 24€ els dos dies. 

 Els petits de 0 a 3 anys podran gaudir de dues sessions de sensibilització juntament amb les seves famílies a través d’El viatge de la Mona Bufona. Les inscripcions es tancaran una setmana abans de la primera sessió.  

 

TALLER D’IMPROVISACIÓ 

 14 de Maig - Amb Marc Casanovas i Anna Torres – Gratuït  

Amb aquest taller de tres hores els participants podran tenir un tast i un primer contacte amb el món de la improvisació a través de la pràctica.  

  

GRANS BAIXISTES I CONTRABAIXISTES  

21 de Maig – Amb Roger Azcona – Gratuït  

Aquesta xerrada oferirà un recorregut per les figures més emblemàtiques que han vestit baixos de totes èpoques a través de l’audició guiada.  

  

LES 4 ESTACIONS DE VIVALDI  

28 de Maig – Amb Jordi Armengol – Gratuït  

A través de l’audició comentada i acompanyada, la xerrada desvetllarà què s’amaga darrere d’aquesta obra tan emblemàtica.  

  

Document Actions