al contingut a la navegació Informació de contacte

Activitats, preinscripcions i matrícules

L’EMMB prepara el nou curs acadèmic mentre l’alumnat forma part de diversos intercanvis i encontres

DILLUNS 29 ABRIL 2024

Aquest abril, l’alumnat de l’Escola Municipal de Música de Bellpuig ha pogut prendre part de diverses activitats. El dia 27 els més petits van participar en el Cantaxics 2024 que es va celebrar a Balaguer. Aquesta trobada, organitzada per la zona 4 de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), aplega petits cantaires de diverses escoles de Lleida que aplega aquesta zona organitzativa. La diada va culminar amb la interpretació de El nen enamorat de la Lluna, una cantata que han tingut oportunitat de preparar a les sessions de música a l’escola i que han presentat en aquesta ocasió. 

El mateix dia, l’aula de percussió es va desplaçar fins a Vilanova i la Geltrú per tocar a la VIII trobada de percussió d’Escoles de Música de Catalunya. La jornada va comptar amb diversos tallers de percussió, així com d’altres àmbits. 

Properament, serà el torn de l’aula de piano, que es desplaçarà a Sant Guim de Freixenet per fer un intercanvi.  

Coincidint amb Sant Jordi, l’escola de música programa diverses audicions i activitats als centres educatius de Bellpuig. Aquesta efemèride ja comença a ser habitual en el calendari anual dels centres. Equips de docents de l’EMMB van organitzar diverses activitats i funcions per a poder presentar i representar a les mateixes escoles: l’Escola Valeri Serra, l’Escola Vedruna i l’IES Lo Pla d’Urgell. 

L’EMMB encara la recta final de curs i amb això comença a preparar les preinscripcions i el període de matrícules. Enguany la preinscripció serà del 13 al 26 de maig i la matrícula del 3 al 16 de juny (aquest darrer període dedicat a nous usuaris). Com de costum, el tràmit es podrà realitzar a través de la nostra pàgina web bellpuig.cat/emmb/inscriute i per a qualsevol consulta o dubte també es podrà formular a emmb@bellpuig.cat.