al contingut a la navegació Informació de contacte

Activitats rellevants organitzades per entitats esportives

TORNEIG INTERNACIONAL DE FUTBOL BASE

Coincidint amb el cap de setmana festiu de Sant Joan, a Bellpuig es celebra el Torneig Internacional de Futbol Base, conegut arreu per la qualitat esportiva que s’hi pot veure i també per l’intercanvi cultural que suposa, ja que al mateix hi participen prop de 500 nens i nenes provinents de diferents clubs de la província de Lleida i diferents equips d’Hongria que s’allotgen al municipi, molts en cases particulars, compartint entre tots jornades esportives i de lleure.

 

Durant tot el cap de setmana es pot veure bon futbol i espectacle des de la base tot acollint partits cada dia de les categories debutants, prebenjamins, benjamins alevins, infantils i juvenils.

IMG_1350 pet.jpg


TORNEIG INTERNACIONAL DE BÀSQUET

El segon cap de setmana de juny Bellpuig acull el Torneig internacional VM DEVELOPS BASKETBALL.

 

Aquest és un torneig U16, que normalment compta amb la participació de 8 equips nacionals i internacionals i més de 100 jugadors de la categoria cadet, que competeixen per guanyar el primer premi VM DEVELOPS BASKETBALL, oferint vida, joc i espectacle, tot fomentant l’esport i la convivència.

 

El torneig internacional VM DEVELOPS BASKETBALL, l’organitzen conjuntament l’organitzadora d’esdeveniments VM Develops Basketball, el Club Bàsquet Bellpuig i l’Ajuntament de Bellpuig, amb la col·laboració d’empreses i institucions. Té com a objectiu ser potenciador del joc i l’esport entre els més joves i promocionar la pràctica del bàsquet: esport transmissor de valors, com la companyonia, el respecte, la solidaritat, l’amistat i l'esperit de sacrifici, com tants d’altres.


IMG_0341 pet.jpg