al contingut a la navegació Informació de contacte

Esport i lleure

MATÍ D’AVENTURA: VOL AMB DELTATRIKE

L’escola de vol Volager ofereix vols amb deltatrike d’aproximadament 1 hora, per 1 o 4 persones, per conèixer la plana de Bellpuig i les rodalies (Des de Preixana fins a l’Estany d’Ivars) des de l’aire.

 

Més informació: info@volager.com


Trike 2 pet.jpg

PRÀCTICA DEL MOTOCRÒS

A Bellpuig trobem el Circuit de Catalunya de Motocròs que acull diferents campionats i altres activitats esportives. Ofereix també la possibilitat de realitzar-hi entrenaments.

 

Més informació: www.mcsegre.org / www.motocroscat.net


DSC05723 pet.jpg

PRACTICA LA PESCA AL PANTÀ DEL PARC DEL CONVENT

El parc del Convent compta amb un pantà on s’hi pot practicar la pesca controlada de truita durant tots els dies de l’any. Per poder-la practicar cal treure un permís al Bar Sant Roc (pl. Sant Roc, 10).

 

Més informació: societatdepescadors@correu.bellpuig.cat  


FOTO PESCA pet.jpg

GAUDIU DEL LLEURE I L’ESPORT AL CAMP DE GOLF PITCH & PUTT DE BELLPUIG

La instal·lació, situada a la carretera que va direcció a Ivars d’Urgell i envoltada d’arbres està oberta a tots els qui volen practicar aquest esport sense necessitat de ser-ne socis.

 

Es pot practicar el joc lliure al camp de pràctiques o al camp de Golf o bé es poden contractar classes amb professor. A més, us ofereixen tot el material necessari per a fer l’esport.

 

Més informació: tel. 973 320 742


DSC017.JPG

JORNADA DE TIR AL PLAT

Bellpuig disposa d’un camp de tir on es pot practicar aquest esport sempre que es disposi de permís d’armes i es porti l’escopeta.

 

Més informació: tel. 699 995 304 / 619 716 475


DSC01560 petita.JPG

 

TORNEIG INTERNACIONAL DE FUTBOL BASE

Coincidint amb el cap de setmana festiu de Sant Joan, a Bellpuig es celebra el Torneig Internacional de Futbol Base, conegut arreu per la qualitat esportiva que s’hi pot veure i també per l’intercanvi cultural que suposa, ja que al mateix hi participen prop de 500 nens i nenes provinents de diferents clubs de la província de Lleida i diferents equips d’Hongria que s’allotgen al municipi, molts en cases particulars, compartint entre tots jornades esportives i de lleure.

 

Durant tot el cap de setmana es pot veure bon futbol i espectacle des de la base tot acollint partits cada dia de les categories debutants, prebenjamins, benjamins alevins, infantils i juvenils.

IMG_1350 pet.jpg


TORNEIG INTERNACIONAL DE BÀSQUET

El segon cap de setmana de juny Bellpuig acull el Torneig internacional VM DEVELOPS BASKETBALL.

 

Aquest és un torneig U16, que normalment compta amb la participació de 8 equips nacionals i internacionals i més de 100 jugadors de la categoria cadet, que competeixen per guanyar el primer premi VM DEVELOPS BASKETBALL, oferint vida, joc i espectacle, tot fomentant l’esport i la convivència.

 

El torneig internacional VM DEVELOPS BASKETBALL, l’organitzen conjuntament l’organitzadora d’esdeveniments VM Develops Basketball, el Club Bàsquet Bellpuig i l’Ajuntament de Bellpuig, amb la col·laboració d’empreses i institucions. Té com a objectiu ser potenciador del joc i l’esport entre els més joves i promocionar la pràctica del bàsquet: esport transmissor de valors, com la companyonia, el respecte, la solidaritat, l’amistat i l'esperit de sacrifici, com tants d’altres.


IMG_0341 pet.jpg