al contingut a la navegació Informació de contacte

Lliurament dels premis Valeri Serra i Boldú de cultura popular

Durant el cap de setmana festiu de la Festivitat dels Dolors Bellpuig fa l’entrega, per mitjà d’una vetllada que té lloc al Teatre Armengol, dels guardons pertanyents al Premi Valeri Serra i Boldú de Cultura Popular.

 

Els Premis Valeri Serra i Boldú de Cultura Popular, són una cita anual ineludible, que se suma al prolífic panorama de premis que tenen el seu marc referencial als Països Catalans.

 

Durant l’acte, es fa la presentació del llibre publicat amb el treball guanyador de l’any anterior, que publica l’Abadia de Montserrat, es lliuren els premis de la categoria infantil i juvenil i de la categoria absoluta i es fa la presentació de l’opuscle anomenat “Gent de Casa”.

Aquest opuscle completa una col·lecció de quaderns culturals que es dediquen a una personalitat, amb vinculació a Bellpuig, on es destaca la seva trajectòria, tasca i vida.

 

Cada tres anys, a més a més, es presenta el llibre Recull dels treballs de la categoria infantil i juvenil que publica l’Ajuntament de Bellpuig.

 

L’acte compta sempre amb la presència d’autoritats convidades del món de la cultura i acaba amb l’actuació d’un grup de música tradicional.

 

A més a més, es publica coincidint també amb el Premi i s’entrega a tots els assistents a la sortida de l’acte, un plec de materials d’un folklorista o estudiós de la cultura popular. Aquest plec forma part d’un col·leccionable anomenat Dotzena de Frare i que es completarà al llarg de 13 entregues.

 

Per a més informació sobre el premi consulteu la pàgina del Premi Valeri Serra