al contingut a la navegació Informació de contacte

Fira Cuida't

Neix a Bellpuig la nova Fira Cuida’t, la primera fira de l’Esport i de la vida saludable.

 

Aquest darrers anys Bellpuig ha celebrat la Fira Conserva’t enfocada a l’alimentació saludable, tradicional i que posava en valor les conserves com a part del nostre patrimoni culinari de proximitat.

 

L’evolució d’aquesta fira, ens ha portat al fet de posar en valor la necessitat de fer esport per tenir una vida saludable, potenciar la realització d’activitats esportives com una necessitat vital per a tota la població, tingui la edat que tingui, i cadascú en la mesura de les seves possibilitats.

 

Per aquest motiu, la nova Fira Cuida’t serà una fira participativa també per part de les entitats esportives de la vila que durant la mateixa programaran activitats obertes a tota la població i també als visitants de la fira. A més, els tallers i xerrades aniran molt enfocats a la necessitat de fer esport però també en el fet de fer-ho en condicions, valorant riscos i tenint en compte en cada cas la necessitat d’una correcta alimentació.

 

Per una correcta alimentació hem de tenir en compte que no podem oblidar els productes de proximitat com a base de la nostra alimentació diària. Per aquest motiu, a la fira trobarem com sempre productes artesanals, de proximitat i saludables. En aquest sentit, les conserves també hi seran presents com una manera tradicional i saludable de conservar aquests productes de proximitat.

Així doncs, aquesta serà una fira per a la promoció de l’esport i la vida saludable per mitjà de xerrades d’informació i divulgació, tallers de cuina saludable amb productes de proximitat, activitats esportives programades i exposició i venda de productes de proximitat i saludables.

Normativa de la Fira Cuida't.

Full d'inscripció.

PROGRAMA 

Cuidat-Fira Esport-neg.jpg

IMG_20221106_113715.jpg

IMG_20221106_181010.jpg