al contingut a la navegació Informació de contacte

Llotja Professionals-Autònoms

Un espai modern i vibrant dissenyat per satisfer les necessitats de professionals independents, emprenedors i empreses en creixement. El nostre objectiu és proporcionar un entorn inspirador i col·laboratiu on els individus i els equips puguin treballar, connectar-se i créixer junts.

Oferim tres oficines privades totalment equipades per a aquells que requereixen major privadesa i concentració, fomentem la innovació, sinergies entre empreses, reducció de costos i accés a una xarxa empresarial.

Disposem d’una sala d’actes i dues sales de reunions equipades amb tecnologia d'avantguarda per a presentacions, conferències i reunions d'equips.

El nostre espai inclou zones de descans confortables on els membres poden relaxar-se, fer un cafè i entaular converses informals amb altres professionals.

Comptem amb una connexió a internet d'alta velocitat per garantir que els nostres membres puguin treballar de manera eficient i sense interrupcions. Oferim serveis de recepció de correspondència, assistència administrativa i suport tècnic.

En unir-se a  l’Espai de CoTreball Llotja de Bellpuig, els usuaris tindran l'oportunitat de connectar-se amb una comunitat diversa de professionals i emprenedors, tot fomentant la col·laboració, l'intercanvi d'idees i la generació d'oportunitats de negoci.

Reconeixem la importància de la flexibilitat per als professionals moderns. Oferim membres mensuals i opcions de lloguer a curt termini, cosa que permet als nostres membres adaptar-se a les seves necessitats canviants.

Estem compromesos a brindar un entorn de treball d'alta qualitat que impulsi la productivitat, la col·laboració i el creixement professional. El nostre enfocament a la comunitat, la flexibilitat i el disseny inspirador ens converteix en l'opció ideal per a aquells que busquen un espai excepcional a la província de Lleida.

Si desitges més informació o una visita a l’espai, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d'atendre les vostres necessitats i contribuir a l’èxit de la vostra empresa.

Esperem donar-te la benvinguda a la nostra comunitat de professionals compromesos.

        

     1.png