al contingut a la navegació Informació de contacte

Llotja Taulell

L'espai Llotja Taulell és un espai de cotreball únic a l'Urgell, situat en un entorn dinàmic, lluminós i profundament col·laboratiu. El nostre espai està creat per satisfer les necessitats d'autònoms, estudiants de graus i postgraus, així com opositors.

En un ambient vibrant i inspirador, us oferim la oportunitat de treballar en una comunitat de professionals i estudiants amb objectius similars. Sigui que estigueu treballant en un projecte independent o preparant-vos per a un examen important, aquest entorn col·laboratiu us proporcionarà el suport i la motivació que necessiteu.

Per assegurar-vos una connectivitat sense interrupcions, disposem de Wi-Fi d'alta velocitat disponible per a tots els membres. A més, posem a la vostra disposició una impressora perquè pugueu gestionar les vostres necessitats d'impressió, còpies i escaneig de manera convenient.

Encara que la nostra oferta es centra en l'espai compartit, l'atenció al detall és una part fonamental de la nostra proposta. Les instal·lacions són de la màxima qualitat, oferint un entorn confortable i versàtil per al vostre treball diari.

A més, reconeixem la importància de la flexibilitat i l'adaptabilitat en el món d'avui. Així que, independentment de si sou un autònom que cerca un lloc per treballar, un estudiant que busca un ambient enfocat en el rendiment o un opositor que necessita un espai tranquil per estudiar, us convidem a unir-vos a nosaltres a L'Espai de CoTreball Llotja de Bellpuig.

post instagram taulell.png