al contingut a la navegació Informació de contacte

Llotja Premium

El conjunt Premium és una oferta completa que inclou el lloguer de tres dels nostres espais més destacats: la Sala d'Actes, la Sala de Reunions equipada tecnològicament i l'Espai Jardí. Aquest pack està dissenyat per proporcionar-te una solució integral per a les teves necessitats d'espai per a esdeveniments, reunions i altres activitats especials.

  • Llotja Actes: La Sala d'Actes és un espai ampli i elegant que es presta perfectament per a presentacions, conferències, seminars i altres tipus d'esdeveniments similars. Està dissenyada amb un enfocament en el confort dels assistents i està equipada amb tecnologia audiovisual avançada per a una experiència de presentació excepcional.

  • Llotja audiovisual: La Sala de Reunions és un espai dissenyat per a reunions executives, sessions de treball en grup i presentacions més petites. Està equipada amb la darrera tecnologia audiovisual, com pantalles de projecció, sistemes de conferència i connexió a Internet d'alta velocitat, per assegurar que les teves reunions siguin productives i efectives.

  • Llotja Jardí: L'Espai Jardí és un lloc exterior encantador que ofereix un ambient relaxant i natural. És ideal per a activitats com còctels, coffee breaks i sessions d'equip a l'aire lliure. Aquesta zona és perfecta per a relaxar-se i xerrar informalment en un entorn verd i tranquil.

Amb el conjunt Premium, podràs aprofitar tots aquests espais per crear una experiència completa i memorable per als teus clients, empleats o convidats. Ja sigui que estiguis organitzant una conferència important, una sessió de formació, una reunió de negoci o fins i tot un esdeveniment social, aquest pack t'ofereix la flexibilitat i les instal·lacions per fer-ho amb èxit.

Si estàs interessat en més detalls sobre les instal·lacions, els preus i la disponibilitat del conjunt Premium, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d'ajudar-te a planificar el teu proper esdeveniment amb èxit.