al contingut a la navegació Informació de contacte

Llotja Descans

La nostra acollidora Zona de Descans a L'Espai de CoTreball Llotja de Bellpuig.

Entenem que el vostre benestar és essencial per a la vostra productivitat i creativitat. És per això que hem creat un espai especial de descans amb tots els detalls pensats per a vosaltres.

En aquesta zona, trobareu microones i una màquina de cafè a la vostra disposició. Això us permetrà prendre un moment per relaxar-vos i gaudir d'un cafè o d'una beguda calenta sense haver de sortir de les instal·lacions. És el lloc ideal per fer una pausa, compartir un moment amb altres professionals o simplement prendre aire.

A més, la Zona de Descans també és una opció perfecta per fer una pausa entre les reunions. Si teniu un interval entre les vostres activitats, podeu aprofitar aquest espai per relaxar-vos i preparar-vos per la propera reunió.

La Zona de Descans és un punt de trobada on podeu connectar amb altres membres de la comunitat i compartir idees informals. Creiem que a vegades les millors converses i col·laboracions es produeixen en moments de relaxació.

A L'Espai de CoTreball Llotja de Bellpuig, el vostre confort i benestar són importants per a nosaltres. Us convidem a aprofitar aquest espai per prendre un descans merescut, preparar-vos per les reunions o simplement relaxar-vos abans de tornar a la feina.

IMG_20230808_100703.jpg