al contingut a la navegació Informació de contacte

Extres

A Espai de Cotreball LLotja de Bellpuig ens enorgulleix oferir espais d'esdeveniments empresarials de qualitat que s'adapten a les necessitats i expectatives de la vostra empresa. El nostre compromís amb l'excel·lència i l'atenció al detall garantirà l'èxit del proper esdeveniment.

Ubicació estratègica
Les nostres instal·lacions es situen en una ubicació accessible amb excel·lents connexions de transport i aparcament disponible. Això facilita que els vostres participants arribin a l’acte amb comoditat i puntualitat.

Zona d’acollida
Disposem d'un espai d'acollida per rebre els participants i convidats als actes o reunions. Aquest espai està dissenyat per crear una primera impressió positiva i professional i per proporcionar un lloc per a la interacció inicial prèvia a l’esdeveniment.

Zona d’exposicions
Oferim una zona d'exposicions adequada per a exhibicions i estands informatius relacionats amb el tema de la conferència o acte. Un espai
versàtil, que permet als expositors presentar els seus productes, serveis i innovacions de manera atractiva i professional.

Serveis complementaris
A més de les instal·lacions i el servei de càtering, també oferim serveis complementaris com la disposició d'equipament audiovisual addicional, serveis de traducció simultània, assistència tècnica i suport logístic per garantir que tot funcioni sense problemes durant el vostre esdeveniment.

Esperem treballar amb tu i ajudar-te a crear una experiència empresarial inoblidable.