al contingut a la navegació Informació de contacte

Tarifes

Descobreix les Tarifes i Espais de Cotreball Llotja de Bellpuig

Estem emocionats de compartir amb tu una guia completa sobre les diferents tarifes i espais disponibles. Entenem la importància de trobar l'opció que millor s'ajusti a les teves necessitats professionals, i estem aquí per assegurar que tinguis tota la informació que necessites per prendre la millor decisió.

  1. Llotja Taulell: és la nostra zona coworking ideal per a professionals independents, empresaris i estudiants que busquen un entorn inspirador per treballar. Inclou accés a totes les àrees comunes, connexió Wi-Fi d'alta velocitat i la possibilitat de col·laborar amb altres membres de la comunitat.

  2. Llotja Despatx: Per aquells que necessiten un espai de treball més privat i enfocat. Amb un despatx privat, tindràs la teva pròpia àrea de treball personalitzada, ideal per a reunions privades i concentració sense distraccions.

  3. Llotja Reunions i Llotja Audiovisual: Disposem de dues sales de reunions totalment equipades per a les teves presentacions, sessions de brainstorming i reunions amb clients. Reserva segons les teves necessitats i gaudeix d'equipament audiovisual i serveis de cafè.

  4. Llotja Descans i Xarxa: El nostre espai ofereix zones de relaxament i xarxa per a pausades converses i intercanvis informals. Perfectes per conèixer altres membres i compartir idees.

  5. Llotja Actes: La nostra nova sala d'cctes ofereix un espai ampli i versàtil per a esdeveniments, seminaris i presentacions. Equipada amb tecnologia audiovisual de primera qualitat i seients còmodes, aquest espai és perfecte per a esdeveniments més grans i col·loquis.
  6. Llotja Jardí: Un refugi verd en el cor de l'espai de treball. La Llotja Jardí t'ofereix un entorn tranquil per relaxar-te, treballar a l'aire lliure o gaudir d'una estona de pausa rodejat per la natura. Ideal per a actes empresarials a l'aire lliure ofereix un entorn captivador per a reunions, presentacions i esdeveniments amb un toc natural.
  7. Serveis Addicionals: Oferim serveis complementaris com serveis de correu i paqueteria, assistència administrativa, impressió i còpies. Si tens necessitats específiques, estem aquí per ajudar-te.

Cada tarifa s'ajusta a les diferents necessitats i pressupostos. Treballem per crear un entorn que t'ajudi a créixer i aconseguir els teus objectius professionals. Si tens preguntes o desitges més detalls sobre les tarifes i espais, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.