al contingut a la navegació Informació de contacte

Setmana de Cotreball Rural

Escapada de productivitat, networking i oci a l'Espai de Cotreball Llotja de Bellpuig.

Una oportunitat especial per a professionals i emprenedors que cerqueu una setmana de treball inspiradora i enriquidora en zones rurals de Catalunya. La nostra missió és fomentar l'esperit emprenedor i promoure l'ús de la tecnologia de la informació i les comunicacions en aquest entorn rural.

Prepareu-vos per a una escapada de 5 dies amb cotreball, allotjament i un conjunt d'activitats de tarda que combinen aprenentatge, formació, creixement personal i professional, tot aprofitant l'oportunitat de descobrir el nostre espai immers en la serenor i la bellesa de l'Urgell.

Una experiència especialment dissenyada per a emprenedors, freelancers, autònoms i individus amb projectes empresarials en desenvolupament i us oferim la possibilitat de:

1. Desconnectar del Ressò Urbà: Allunyar-vos de l'estrès i el ritme urbà per a trobar moments de reflexió i inspiració en un entorn natural i relaxat.

2. Establir Connexions Professionals: Conegui altres professionals, comparteixi experiències i teixeixi noves relacions amb altres participants en aquesta experiència.

3. Estimular el Creixement Personal i Professional: Participeu en sessions de formació, tallers i activitats que enriquiran tant el vostre creixement personal com professional.

4. Descobrir la Cultura i la Gastronomia Local: Gaudiu d'activitats culturals, gastronòmiques, artístiques i de benestar que us permetran explorar i apreciar la riquesa i diversitat del nostre territori.

Aprofiteu aquesta oportunitat única per a viure una experiència inoblidable en el cor de la meravellosa Catalunya rural.

Per a obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través dels canals oficials.

Esperem amb il·lusió compartir moments inoblidables i créixer junts en un entorn inspirador i relaxat.