al contingut a la navegació Informació de contacte

Llotja Reunions i Llotja Audiovisual

Us presentem les nostres dues opcions de sales de reunions a L'Espai de CoTreball Llotja de Bellpuig. La primera és la "Llotja Reunions", perfecta per a sessions informals o petites trobades de treball. La segona és la "Llotja Audiovisual", dissenyada amb tecnologia avançada per a reunions més interactives i comunicacions clares i dinàmiques.

La "Llotja Audiovisual" està equipada amb dispositius audiovisuals d'última generació, assegurant presentacions impactants i eficaces. A més, tant la "Llotja Reunions" com la "Llotja Audiovisual" compten amb cadires ergonòmiques i taules funcionals per a la comoditat dels assistents i per afavorir la interacció fluïda durant les sessions.

Comprendrem que les reunions productives es fonamenten en la comoditat i la col·laboració. Les nostres sales han estat dissenyades seguint aquests principis, creant així un entorn ideal per a discussions fructíferes i solucions creatives.

A L'Espai de CoTreball Llotja de Bellpuig, us convidem a triar entre la "Llotja Reunions" i la "Llotja Audiovisual" segons les vostres necessitats i a aprofitar les comoditats i tecnologies que oferim per a una experiència de reunions excepcional.

IMG_20230706_085229.jpg

IMG_20230706_085205.jpg