al contingut a la navegació Informació de contacte

Llotja Jardí

L'Espai Llotja Jardí és la nostra àmplia i agradable zona exterior. Aquest espai verd ofereix l'oportunitat perfecta per a realitzar activitats a l'aire lliure, creant un entorn relaxant i inspirador.

Llotja Jardí és més que un simple espai verd; és un lloc idoni per a diverses activitats. Des de presentacions de productes empresarials fins a coffee breaks i aperitius entre reunions, aquest jardí ofereix un ambient fresc i natural que pot ser utilitzat de moltes maneres.

És l'escenari ideal per a presentacions de productes empresarials a l'aire lliure, afegint un toc únic a les vostres propostes. Les vostres novetats i innovacions tindran un fons verd i inspirador, creant una experiència més memorable per als assistents.

Després de reunions intenses o juntes d'accionistes, l'espai us convida a relaxar-vos i recarregar energies en aquest ambient tranquil i agradable. També és una opció perfecta per a cicles de conferències, oferint als assistents la possibilitat de gaudir de moments de descans entre les sessions.

A L'Espai de CoTreball Llotja de Bellpuig, entenem la importància de connectar amb la natura i gaudir de l'aire lliure. Us encoratgem a aprofitar aquesta zona exterior ajardinada per a les vostres pròximes activitats i esdeveniments, afegint un toc fresc i revitalitzant a les vostres trobades.

IMG_20230828_141718.jpg