al contingut a la navegació Informació de contacte

Inauguració de l'Espai de Cotreball Llotja de Bellpuig

El dia 15 de setembre s'inaugura aquest nou espai de treball a Bellpuig

DIVENDRES 01 SETEMBRE 2023

Propera obertura de l'Espai de CoTreball Llotja de Bellpuig, una innovadora iniciativa de reaprofitament de recursos municipals que ara pren vida com un espai modern i vibrant dissenyat per satisfer les necessitats de professionals independents, persones emprenedores i empreses en creixement. Aquesta transformació fruit d’un projecte gestat des del govern municipal, ens omple de satisfacció i ofereix un nou lloc d'excel·lència adequat per a l'activitat empresarial i la col·laboració, tot fent un ús creatiu dels recursos i equipaments municipals.   

L'Espai de CoTreball Llotja de Bellpuig ha estat impulsat des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de la Vila amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, meticulosament dissenyat amb l'objectiu de fomentar el desenvolupament empresarial, impulsar la innovació i facilitar l'intercanvi d'idees. Amb un ferm compromís envers el creixement econòmic local i territorial, aspirem a ser un suport essencial per a l’emprenedoria que busca maximitzar el seu potencial en aquest entorn empresarial dinàmic.  

Els nostres espais han estat concebuts amb precisió per a esdeveniments empresarials, conferències, seminaris, reunions de treball i presentacions de productes. Posem a la vostra disposició sales de conferències totalment equipades amb tecnologia punta, zones de treball en equip per a sessions col·laboratives i àrees de relaxació per a moments de pausa productiva i per poder engegar dinàmiques de cooperació.  

Us esperem  a la inauguració oficial de l'Espai de CoTreball Llotja de Bellpuig, que tindrà lloc el divendres, 15 de setembre a les 10:00h.