al contingut a la navegació Informació de contacte

Espai de CoTreball Llotja de Bellpuig s'incorpora a la xarxa Cowocat Rural.

DIMECRES 13 SETEMBRE 2023

L'Espai de Cotreball Llotja de Bellpuig s'uneix al projecte Rural Pass de Cowocatrural, ampliant les oportunitats de treball a les zones rurals de Catalunya.

Aquesta incorporació reforça la nostra posició com una opció de treball flexible en un entorn rural idíl·lic a Bellpuig, oferint als membres de Cowocatrural l'oportunitat d'accedir ak nostre espai tranquil i combinar eficaçment el treball amb l'encant de la vida rural. A més, aquesta integració permet als membres de Cowocatrural explorar una àmplia xarxa de professionals i empreses a tot Catalunya, afavorint les oportunitats de col·laboració i xarxa.

També ofereix l'accés a diverses ubicacions rurals de Catalunya, proporcionant una experiència de treball enriquidora i versàtil.

Aquesta iniciativa no només beneficia els professionals, sinó que també contribueix al creixement i desenvolupament de les comunitats rurals locals, impulsant l'economia local i la qualitat de vida. L'Espai de Cotreball Llotja de Bellpuig i Rural Pass de Cowocatrural uneixen forces per oferir una experiència de treball única i enriquidora als professionals a Catalunya, amb una visió que va més enllà del lloc de treball, promocionant les zones rurals i la seva comunitat.