al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig transforma l'edifici de la Llotja per crear el primer espai de cotreball municipal de la comarca

DILLUNS 18 SETEMBRE 2023

Bellpuig ha habilitat un nou espai de cotreball a l'edifici de la Llotja obert a autònoms i empresaris de petites i mitjans empreses. És el primer espai municipal d'aquestes característiques de la comarca i permetrà dotar de nous usos un edifici "amb molt potencial" que fins ara estava "molt infrautilitzat", segons ha assenyalat l'alcalde Jordi Estiarte que ha afegit que amb aquesta transformació volen "popularitzar" espais del municipi. Així, l'edifici suma tres despatxos de treball compartit de nova creació i també reaprofita espais ja existents, com ara sales de reunions, l'espai del taulell principal i la zona de bar i jardí. Estiarte ha explicat que ja hi ha dos veïns del municipi interessats en utilitzar els despatxos.

Estiarte, ha dit que l'espai de cotreball de la Llotja ja "és una realitat" que permetrà posar a disposició dels veïns "un espai digne i que dona una imatge de professionalitat". Amb aquest nou servei, el municipi vol fomentar el desenvolupament empresarial, impulsar la innovació i facilitar l'intercanvi d'idees.

El projecte ha estat impulsat per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Bellpuig amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, que ha aportat els 21.000 euros que ha costat l'adequació de l'espai i la contractació d'una persona encarregada de l'espai i d'atendre el públic.

Bellpuig transforma l'edifici de la Llotja per crear el primer espai de cotreball municipal de la comarca | Lleida.com