Alcaldia

Benvinguts al nou portal de l’Ajuntament de Bellpuig, una eina al servei de tots els vilatans d’una banda, i també un aparador per tots aquells que vulguin conèixer i visitar la nostra vila.

Les tecnologies avui en dia posen al nostre abast nous canals de relació amb les persones i han de servir també, sense perdre la nostra identitat però sí aprofitant la modernitat que ens ofereixen, per aconseguir informació d’una manera directa i ràpida, resoldre dubtes i posar de manifest d’una manera transparent, la gestió municipal.

Des de l’ajuntament treballem pel present però també per millorar el futur i aquest portal ha de ser una via per facilitar l’accés a les gestions de la ciutadania però també, un canal de projecció del nostre municipi.

Bellpuig és una vila amb un gran pòsit cultural, històric i monumental. Una vila que convida als vilatans i també als visitants a gaudir del nostre patrimoni; a realitzar rutes pel casc antic, visites guiades al mausoleu de Ramon de Cardona i al Convent de Sant Bartomeu, a conèixer la Fundació Perelló i la Festivitat dels Dolors per mitjà dels seves sales d’exposicions, així com també a participar de tots els actes culturals, lúdics i festius que durant l’any s’hi celebren. El ventall és ampli, segur que trobareu el moment per gaudir-ne.

Les activitats esportives i les organitzades pel teixit associatiu són també una bona opció per conèixer el tarannà i les inquietuds culturals dels nostres conciutadans. A elles els devem també bona part del calendari d’activitats culturals i esportives i són una clara mostra de l’esperit i del moviment social de la vila.

Us convido a visitar aquest portal i també Bellpuig!

 

Salvador Bonjoch i Guim

Alcalde de Bellpuig

Document Actions