al contingut a la navegació Informació de contacte

Notícies

La Casa de Cultura de Bellpuig acull l’exposició “Presos Polítics a l’Espanya contemporània” de Santiago Sierra

Des del dia 9 al 17 de març, la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Bellpuig acull l’exposició “Presos Polítics a l’Espanya contemporània”, de Santiago Sierra. Aquesta ha estat portada per la seu territorial d’Òmnium Segarra-Urgell i és una rèplica de l’exposició original censurada a la Fira ARCO a Madrid.

L’Orfeó Joventut de Bellpuig inaugura el Cicle de concerts del seu centenari interpretant la Missa brevis en Fa major K. 192 de Mozart a l'Església de Sant Nicolau de Bellpuig

El dissabte 23 de febrer a les vuit del vespre, dins la missa vespertina celebrada a l'Església de Sant Nicolau de Bellpuig, l’Orfeó Joventut va oferir als nombrosos assistents que hi assitien, el primer concert del Cicle de concerts dedicat al seu centenari, en què va interpretar la “Missa brevis en Fa major K. 192” de Wolfgang Amadeus Mozart.

Concert de Reis a càrrec de la Bellpuig Cobla i lliurament de la XXIV Beca Josep Maria Bernat per a Joves Instrumentistes de Cobla a Bellpuig

Avui diumenge 13 de gener a les 6 de la tarda, al Teatre Armengol de Bellpuig, la Bellpuig Cobla, dirigida per Concepció Ramió, oferirà el tradicional Concert de Reis de Bellpuig. Durant el transcurs del concert es lliurarà la XXIV Beca Josep Maria Bernat per a Joves Instrumentistes de Cobla, que cada any convoca l’Ajuntament de Bellpuig i l’Associació Músics per la Cobla, amb el suport de la Colla Sardanista de Bellpuig.

L’escriptora Najat El Hachmi, conversa sobre valors i emocions universals a Bellpuig, dins la 5a edició del cicle Avui també és Sant Joan de La Fundació Antigues Caixes Catalanes

El dilluns 17 de desembre a les 7 de la tarda, la Sala Cultural del Castell de Bellpuig va acollir una de les converses de la 5a edició del cicle “Avui també és Sant Joan” que organitza la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb la participació de l’escriptora Najat El Hachmi.

Marató d’Activitats amb motiu de la Marató de TV3 a Bellpuig

Avui diumenge 16 de desembre de 2018, dia de La Marató de TV3, de les 5 de la tarda i fins passades les 7, al pavelló poliesportiu, l'Ajuntament de Bellpuig i entitats de la vila, havien organitzat el festival benèfic Marató d’Activitats, amb motiu de recaptar fons per a La Marató de TV3, on s’han ofert actuacions diverses i coca amb xocolata per a tothom. Aquest any 2018 La Marató de TV3 està dedicada a la lluita contra el càncer.

Fundicions Monfort i Orbitel de Bellpuig dins del programa del Secretari d'Administracions Locals i de Relacions amb l'Aran del Departament de la Presidència amb motiu de la seva visita a l’Urgell

El Sr. Miquel Àngel Escobar, secretari d’Administracions Locals i Relacions amb l’Aran ha fet avui una visita institucional a l’Urgell i ha visitat dues empreses de la vila de Bellpuig, Fundicions Monfort i Orbitel, Top Cable, Bellpuig.

Bellpuig celebra el Concert de Santa Cecília i premia amb el 30è Mèrit musical de l’any als Músics per la Llibertat

Avui diumenge 25 de novembre a les 12 del migdia al Teatre Armengol de Bellpuig, s’ha celebrat el Concert de Santa Cecília amb què les entitats musicals de la vila honoren a la patrona dels músics. Durant el concert s’ha lliurat el 30è “Mèrit musical de l’any” amb què s’ha guardonat els “Músics per la Llibertat”.