al contingut a la navegació Informació de contacte

XIX Caminada “Memorial Carme Serra” a Bellpuig

DIUMENGE 06 OCTUBRE 2019

Avui diumenge 6 d’octubre al matí a Bellpuig hi ha tingut lloc la XIX Caminada “Memorial Carme Serra”, amb què l’Associació de jubilats i pensionistes "La Joia d’Envellir", homenatja anualment a la filla del folklorista Valeri Serra i Boldú.

La caminada estava oberta a tothom i començava a les 9 del matí des de la plaça Sant Roc, realitzant un recorregut per diferents carrers de la població, fins a arribar a la plaça del Castell on als participants els esperava un esmorzar amb coca i xocolata.

La XIX Caminada “Memorial Carme Serra”, l’organitzava l’Associació de jubilats i pensionistes “La Joia d’Envellir”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.

Associació de jubilats i pensionistes “La Joia d’Envellir”.

L’Associació de jubilats i pensionistes “La Joia d’Envellir” de Bellpuig, té la seva seu al Casal d’entitats Carme Serra (antigament la casa del Folklorista Valeri Serra i Boldú) i compta amb més de 400 socis.

L’entitat és gestionada per una junta que organitza activitats durant tot l’any, com són: conferències, cursos formatius, excursions, festes, gimnàstica per a salut i el benestar, programes d’estimulació cognitiva, tallers, etc.