al contingut a la navegació Informació de contacte

Xavi Font, productor de la pel·lícula “O que arde” participa en un cinefòrum a Bellpuig

DIUMENGE 01 MARÇ 2020

El dissabte 29 de febrer a dos quarts de set de la tarda, el Teatre-Cinema Armengol de Bellpuig va acollir un cinefòrum de la premiada pel·lícula “O que arde” amb la participació del seu productor Xavi Font, el qual és fill de Bellpuig.

Abans de la projecció de la pel·lícula, l’alcalde de Bellpuig, Sr. Jordi Estiarte i el gerent de Circuit Urgellenc, Sr. Pere Aumedes, van presentar i acompanyar a l’escenari a Xavi Font, que va manifestar “en aquest teatre vaig veure la meva primera pel·lícula”.

En finalitzar la projecció va començar el cinefòrum sobre la pel·lícula en què el públic va poder interactuar, fer preguntes i intercanviar opinions amb el productor.

El Cinefòrum de la pel·lícula “O que arde” a Bellpuig amb Xavi Font, l’organitzaven Circuit Urgellenc i l’Ajuntament de Bellpuig.

O que arde.

Sinopsi:

Ningú espera l'Amador quan surt de la presó després de complir condemna per haver provocat un incendi. Torna a casa, un poblet perdut de les muntanyes de Lugo, on tornarà a conviure amb la seva mare, la Benedicta, la seva gossa Luna i les seves tres vaques. Les seves vides transcorren al ritme assossegat de la naturalesa, fins que tot canvia quan un foc violent arrasa la zona.

Alguns premis aconseguits:

- 2 Premis Goya (millor actriu revelació per Benedicta Sánchez i millor fotografia).

- 2 Premis Gaudí (millor pel·lícula europea i millor fotografia).

- Premi del Jurat al Festival de Cannes i del Festival de Hainan (Xina).

- Premi San Sebastian-Gipuzkoa Film Commission.