al contingut a la navegació Informació de contacte

Visita del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies a Bellpuig amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la Residència Monestir de Sant Bartomeu.

DILLUNS 13 GENER 2020

El dissabte 11 de gener al matí el Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de Generalitat de Catalunya, Hble. Sr. Chakir El Homrani Lesfar, va visitar Bellpuig amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la Residència Monestir de Sant Bartomeu.

La visita del Conseller va començar a dos quarts d’onze del matí a l’edifici consistorial, on va signar el Llibre d’Honor. Tot seguit va visitar el mausoleu de Ramon Folch de Cardona-Anglesola acompanyat de les autoritats.

A mig matí el Consell va assistir a la Residència Monestir de Sant Bartomeu per assistir a l’acte de celebració del seu 25è aniversari.

Residència i centre de dia per a la gent gran Monestir de St. Bartomeu (Bellpuig).

La titularitat del recurs és del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i és gestionada per la Fundació Pere Mata.

La residència està ubicada en un espai reformat annex al Monestir de St. Bartomeu disposant d'habitacions dobles i individuals, espais de vida (menjador, sales d’activitats i terapèutiques, espai de TV i projeccions), així com terrasses i zones enjardinades.

Galeria d'imatges