al contingut a la navegació Informació de contacte

V Trofeu de Gimnàstica rítmica de conjunts del Club Ippon de Bellpuig

El pavelló municipal de Bellpuig ha acollit avui diumenge 31 de març des de les 10 del matí i fins a la 1 del migdia, el "V Trofeu de Gimnàstica Rítmica de Conjunts Vila de Bellpuig" que organitzava el Club Ippon.

DIUMENGE 31 MARÇ 2019

En l’edició d’enguany hi han participat més de 300 gimnastes que competien en les categories Baby, Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet, i que procedien d’Agramunt, Arbeca, Bellpuig, Castelldans, La Granadella, Lleida i Rosselló.

Entremig de les actuacions puntuables, s’ha pogut veure les exhibicions del conjunt infantil de gimnàstica rítmica del Club Ippon que va obtenir la primera posició al Trofeu Sícoris Club, a més d’exhibicions individuals en corda i maces, i també balls de Hip Hop a càrrec de gimnastes del club.

A la 1 del migdia, totes les gimnastes han fet una desfilada conjunta i s’ha donat pas al lliurament de trofeus en què hi han assistit el tinent d'alcalde de l’ajuntament de Bellpuig, Sr. Ramon Torres; la regidora de Benestar Social, Sra. Cristina Burgueño i d’altres regidors del consistori.

El "V Trofeu de Gimnàstica Rítmica de Conjunts Vila de Bellpuig" l'organitzava el Club Ippon de Bellpuig, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Bellpuig.

Galeria d'imatges