al contingut a la navegació Informació de contacte

Una marxa de torxes posa punt i final als actes de celebració a Bellpuig del 25N

L'acte va acabar al Parc on es va llegir un Manifest

DIJOUS 21 DESEMBRE 2023

Aquest any, des de la regidoria de Drets i Ciutadania, es van organitzar diversos actes en motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

El dia 23, al Teatre Armengol de Bellpuig, va tenir lloc el primer d’aquests. Des del Consell Comarcal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig, es va organitzar una xerrada amb l’Olga Arderiu, advocada penalista, que va parlar de la Llei del només Sí és Sí, la LO 10/2022, i de les reformes recentment aprovades.

A més el mateix dia i fins diumenge, es va poder veure exposat a la Pl. Ramon Folch de Bellpuig (Parc) “L’iceberg de la Violència de Gènere”, una exposició que abordava la complexitat de les violències, destacant tant els aspectes visibles com els subsegüents amb l'objectiu final d'informar i sensibilitzar de manera activa per a l’erradicació de qualsevol mena de violència envers les dones.

Finalment el mateix dia 25 de novembre, va tenir lloc una marxa de torxes que va sortir a les 19.00 hores de l’Ajuntament de Bellpuig i va acabar al Parc on es va llegir un Manifest.