al contingut a la navegació Informació de contacte

Bellpuig presenta un cicle de Tardor de Teatre

La regidoria de cultura organitza un cicle amb espectacles per a públic familiar i per a públic d’adults.

DIMARTS 04 OCTUBRE 2022

La regidoria de cultura ha organitzat un cicle d’espectacles al Teatre Armengol de Bellpuig. Aquesta iniciativa té l'objectiu d’atreure un públic adult i familiar.

Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, el teatre oferirà espectacles amb un cost de 2 € per les famílies i de 5€ a 10€, segons espectacle, pels adults. 

Aquest mes d’octubre, la programació inclou La Faula de l’Esquirol de la Baldufa Teatre, que tindrà lloc el diumenge 16 a les 12:00 h. Aquesta obra va destinada a un públic infantil i té una durada de 50 minuts (2 €). Toca temes com la convivència i l'acceptació de les diferències entre individus, contant la història d’un esquirol i un gran roure que es troben. A més, també es presentarà M’estreno sota la dutxa de la Companyia Casigalls el divendres 21 a les 22:00 h, un espectacle per adults basat en l’obra del Guillem Viladot.  

La regidora de cultura, Sandra Oriola, ha comentat que aquest cicle “pretén oferir una proposta estable de teatre a un preu popular per tal d’apropar la cultura a tothom i poder gaudir al teatre municipal d’espectacles variats i de qualitat”.  

Pots consultar tota la programació i comprar les entrades a www.entrapolis.cat, o anar a l’Ajuntament de Bellpuig els dilluns o dimecres al matí.

Galeria d'imatges