al contingut a la navegació Informació de contacte

Últim concert del Cicle de concerts del centenari de l’Orfeó Joventut de Bellpuig: L'Orfeó Joventut interpreta “Els Notturni de Wolfgang Amadeus Mozart” al claustre del Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig”

DIUMENGE 16 JUNY 2019

El dissabte 15 de juny a les 6 de la tarda al Claustre de Convent de Sant Bartomeu de Bellpuig, va tenir-hi lloc el 6è i últim concert del Cicle de concerts del centenari de l’Orfeó Joventut de Bellpuig.

A la primera part del concert, tres cantants de l'Orfeó Joventut van interpretar amb el contrabaix, la flauta travessera i el violí, els “7 Menuette KV 65a” de Wolfgang Amadeus Mozart.

A la segona part del concert, l'Orfeó Joventut va cloure el cicle de concerts del seu centenari cantant els “Sei Notturni” de Wolfgang Amadeus Mozart, amb l'acompanyament de clarinets.

Durant el primer semestre de l’any 2019, l’Orfeó Joventut ha organitzat un cicle de 6 concerts per a celebrar el seu centenari, en diferents espais de la població.


També durant aquest semestre, concretament fins al 16 juny, es pot visitar l'exposició dedicada al centenari de l’Orfeó Joventut els dissabtes i diumenges des de les 10 del matí i fins a les 2 del migdia coincidint amb l'horari d'obertura de l'Oficina de Turisme.


Els actes de celebració del Centenari de l’Orfeó Joventut compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.

Galeria d'imatges