al contingut a la navegació Informació de contacte

Tot a punt a Bellpuig per acollir el “24è Torneig internacional de futbol base Vila de Bellpuig”

DIJOUS 20 JUNY 2019

Bellpuig ultima els preparatius per acollir aquest proper cap de setmana el Torneig Internacional de futbol base “Vila de Bellpuig”.

Aquest any, i després del descans forçat de l’any passat amb motiu de les reformes del camp de futbol que van suposar la instal·lació de gespa artificial, tindrà lloc el proper cap de setmana, els dies 21, 22 i 23 de juny, la celebració del Torneig Internacional de Futbol Base a Bellpuig amb la participació de 31 equips i 350 nens i nenes.

Ahir va tenir lloc a la Diputació de Lleida, la presentació als mitjans del mateix amb la participació de l’Il·lm. Sr. Paco Cerdà, diputat en funcions, l’Il·lm. Sr. Jordi Estiarte, alcalde de Bellpuig, el Sr. Joan Segura, representant territorial de l’Esport a Lleida i el Sr. Jaume Piñol, president de l’escola de futbol de Bellpuig.

Tots quatre van coincidir amb la importància de la promoció de l’esport de base i en la consolidació al territori d’aquest tipus d’esdeveniments perquè no siguin acollits sempre per les grans ciutats.

Segons va explicar el president de l’escola de futbol, el Sr. Piñol, de cara l’any vinent es proposa un canvi de dates del mateix per tal d’aconseguir que equips de més gran nivell que s’han interessat amb el torneig aquest any puguin venir a participar-hi. La proposta seria fer-lo a principis de setembre per començar la temporada en lloc d’ara al juny per acabar-la. Tot i la gran resposta per part dels equips per participar-hi aquest any, segons Piñol, realitzar-lo al setembre suposaria fer el salt cap a un torneig de més gran nivell.

També de cara l’any vinent es vol incidir més amb la participació d’equips femenins, que aquest any ja començarà a ser visible aquesta categoria per mitjà d’un partit que disputarà un equip femení que ha començat just fa 3 mesos al Bellpuig. Segons l’organització de cara l’any vinent, amb el canvi de dates, podrien ser entre 5 o 8 els equips participants.

Aquesta participació d’equips femenins dóna resposta també a la voluntat del consistori municipal, que aposta per la igualtat i que també creu amb la promoció de la riquesa històrica, cultural i patrimonial de Bellpuig a través de visites guiades per exemple durant la celebració d’aquests esdeveniments esportius, segons destacava l’alcalde, l’Il·lm. Sr. Jordi Estiarte.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges