al contingut a la navegació Informació de contacte

Torneig Moto Club Segre

El passat 2 d’octubre, es va celebrar el Trofeu Moto Club Segre de Motocròs a la Vila de Bellpuig.

DIMARTS 04 OCTUBRE 2022

El passat diumenge 2 d’octubre es va celebrar el Trofeu Moto Club Segre de Motocròs a la Vila de Bellpuig, Lleida. En aquest esdeveniment van participar més de 60 pilots en diverses categories, en les quals es troben la MX1, MX2, MX125, els veterans i els aficionats. El torneig es va disputar entre entrenaments cronometrats, la 1a i 2a màniga. 

Entre els guanyadors figuren Sergio Castro, qui va guanyar el primer lloc a la MX1, Simeo Ubach, qui es va posicionar segon i Francesc Mataró, que va quedar tercer. En aquesta línia, els finalistes de la MX2 són Marcos Panzano (1r), Jordi Galera (2n) i Samuel Panzamo (3r). A la MX125, Carlos Prat es va emportar el primer lloc, Àlex López el segon i Biel Piera el tercer. 

A més, també han destacat Raúl Castells amb la primera posició de la categoría “MX veterans”,  Alfred Camps amb la segona i Pere Mas amb la tercera. D’altra banda, a la categoria d’“aficionats” van resultar com a finalistes Cristian Peromarta amb el primer lloc, Dalmau Arumi amb el segon i Amos Teixido amb el tercer.

Galeria d'imatges