al contingut a la navegació Informació de contacte

Sopar solidari de Mans Unides a Bellpuig

DILLUNS 27 MAIG 2019

El dissabte 25 de maig a les 9 del vespre al Punt de trobada Sant Jordi de Bellpuig, va tenir lloc el Sopar solidari de Mans Unides.

Durant l’àpat auster, es van donar a conèixer els projectes que la delegació de Solsona de Mans Unides havia finançat l’any passat i els que té previst finançar durant aquest any 2019.

A la mateixa vetllada es va homenatjar al matrimoni de Bellpuig format per la Maria Aurora Aubach i l’Àngel Alsina, que deixen el càrrec de delegats de Mans Unides al bisbat de Solsona, després de 19 anys en què l'han exercit entre els dos.

L’any 2018, la delegació de Solsona de Mans Unides va poder finançar la millora de l’atenció sanitària en una zona pobra de Mangochi (Malawi), l’ampliació d’una escola a la comunitat de Mabesseneh (Sierra Leone) i l’accés a l’aigua potable i millora en la transformació d’aliments al Camerun.

Per aquest any 2019, té en marxa un projecte social de formació per a dones agricultores, així com la construcció de pous i canalització de l’aigua al Camerun, i la millora d’una escola de secundària per a noies a la República Democràtica del Congo.

L'any 2019 Mans Unides compleix 60 anys.

Des de l'any 1959, l'ONG treballa per a acabar amb la fam en el món.

Fidel a aquesta missió, Mans Unides vol contribuir, en el trienni 2019-2021, a la realització dels Drets Humans, especialment entre les persones més pobres i vulnerables del planeta.

Campanya: "Creiem en la igualtat i en la dignitat de les persones".

Amb aquesta Campanya, l'organització inicia un nou període de tres anys en què centrarà el seu treball en els Drets Humans com a instrument i estratègia en el seu suport i acompanyament a les persones més desfavorides del planeta.

En els anys vinents, Mans Unides continuarà tenint com a objectiu acabar amb la pobresa i la fam al món, però aquest primer any del Trienni "Promovent els Drets amb Fets" (2019-2021) vol centrar-se en la denúncia d'una pobresa molt concreta: la de la dona.

Galeria d'imatges