al contingut a la navegació Informació de contacte

Setmana de Sant Jordi a Bellpuig

La setmana passada es van celebrar una sèrie d'activitats emmarcades dins del dia de Sant Jordi.

DILLUNS 24 ABRIL 2023

La setmana de Sant Jordi va iniciar el dimecres 19 d'abril, on va tenir lloc l'Hora del Conte per a Nadons amb "Història d'un jardí", a càrrec de l'Eva González. Aquesta activitat va estar recomanada per a infants d'entre 6 i 36 mesos, i va tenir una duració de 40 minuts, on els fragments de la narració es van enllaçar amb cançons i poemes.

Seguidament, el divendres 21 d'abril, a partir de les 17:00 h a la Plaça Ramon Folch, es va dur a terme la Fira de Sant Jordi, on vam gaudir de parades de llibres i roses, tallers de treballs manuals de roses i dracs, ball de bastons i el lliurament dels premis del Concurs Infantil i Juvenil de Prosa i Pintura.

Per finalitzar la setmana, el 22 d'abril van tenir lloc dues activitats: la primera va ser la presentació del llibre "El manuscrit secret de la Julieta", de l'autor local Rossend Renyé, amb la presència de l'autor, escriptor i humanista Daniel Gabarró. I la segona va ser la Inauguració de l'Exposició "50 anys de Bellpuig Ciutat Pubilla de la Sardana".

Galeria d'imatges