al contingut a la navegació Informació de contacte

Sant Joan a Bellpuig

DILLUNS 28 JUNY 2021

Un any més la Flama del Canigó va arribar a Bellpuig de la mà del Centre Excursionista CIM i de la Penya Pedal. 

Després de recollir-la a Coll d'Ares, el centre excursionista CIM la va lliurar a Puigcerdà a la Penya Pedal per començar una marxa cicloturista que va repartir la Flama per totes les poblacions que la van acollir al seu pas. 

Mentre el centre Excursionista CIM la lliurava a les poblacions d'Alp i Puigcerdà la Penya Pedal va anar entregant-la durant tot el recorregut a les poblacions de Bellver de Cerdanya, Organyà, Coll de Nargó, Oliana (allí també a la gent de Solsona), Vilanova de l'Aguda, a Ponts als ciclistes de Calaf, a Artesa de Segre (també allí a Vilanova de Meià), a Agramunt als fondistes de Cervera, a Tàrrega (allí a Guimerà), a Vilagrassa, Anglesola i a l'arribar a Bellpuig a les poblacions de Borges Blanques, Preixana, Sant Martí, Rocafort de Vallbona, Rocallaura, Castellnou de Seana i Artesa de Lleida.

Després del repartiment de la Flama i de la lectura del Manifest per part de Ramon Cos, membre de la Penya Pedal, va tenir lloc el concert amb el grup de rock local CRIT. A continuació un espectacle de foc a càrrec dels dimonis Foc Foll per acabar la celebració amb un Castell de Focs. 

Galeria d'imatges