al contingut a la navegació Informació de contacte

Sant Joan 2018

DILLUNS 25 JUNY 2018

Bellpuig ha celebrat la Revetlla de Sant Joan.

Els actes de la celebració han començat passats 2/4 de 9 del vespre al parc, amb larribada la Flama del Canigó que duia la Penya ciclista Pedal de Bellpuig des de Puigcerdà, on lhavia recollit al matí de la mà dels excursionistes del Centre excursionista CIM de la localitat, que havien pujat a la nit al Cim del Canigó, per recollir la flama renovada.

(La Penya Pedal ha fet un recorregut en comitiva des de Puigcerdà, repartint la flama per diferents poblacions, fins a arribar a Bellpuig.)

Tot seguit sha fet lencesa del peveter, el lliurament de la flama als municipis veïns que la venien a buscar i la lectura del manifest a càrrec de de  la presidenta del Centre Excursionista CIM de Bellpuig.

A les 9 del vespre les Espurnetes Foc Foll oferien un correfoc acompanyades dels Tabalers Folls, des de la plaça Ramon Bertran fins a la plaça 1 doctubre.

Seguidament a la plaça 1 doctubre hi ha tingut lloc un espectacle de foc amb els dimonis Foc Foll i més tard lencesa de la foguera de Sant Joan.

La festa de la Revetlla seguirà a la plaça 1 doctubre amb un Sopar de popular a laire lliure que aplegarà unes 400 persones, una sessió de ball amb lorquestra Paris La Nuit i DJs fins la matinada.

Els actes de la Revetlla de Sant Joan els organitza lentitat organitzadora de festes Fes-te la Festa amb la col·laboració de lAjuntament de Bellpuig.